Shopping Cart

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 25€

facebook-iconinstagram

Πολιτική Απορρήτου

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων περιγράφει τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα prettystyle.gr και τη χρήση αυτών των δεδομένων από την εταιρία accessories (στο εξής εταιρεία).

Για όλες τις παρεχόμενες από την επιχείρηση μας υπηρεσίες, Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων, είναι ……………

Σύμφωνα με τον GDPR (Καν. ΕΕ 2016/679) ισχύουν νέα δικαιώματα για τα άτομα και ενισχύονται κάποια από τα δικαιώματα που περιλάμβανε η οδηγία 95/46.

Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων να λαμβάνει χώρα με νόμιμο, δίκαιο και διαφανή τρόπο

Η συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων να πραγματοποιείται μόνο για καθορισμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς

Η συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων να είναι επαρκής και σχετική

Τα προσωπικά δεδομένα είναι ακριβή και επικαιροποιημένα

Τα προσωπικά δεδομένα που δεν είναι ακριβή διορθώνονται ή διαγράφονται

Τα προσωπικά δεδομένα να μένουν εμπιστευτικά και αποθηκευμένα με ασφάλεια

Τα προσωπικά δεδομένα δε θα μοιράζονται με τρίτους εκτός από αν είναι απαραίτητο για να προσφέρονται για αυτά υπηρεσίες κατόπιν συμφωνίας

Τα υποκείμενα δεδομένων θα έχουν δικαίωμα να απαιτήσουν πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή προσωπικών δεδομένων, ή περιορισμό επεξεργασίας, ή σε ένσταση, όπως επίσης και το δικαίωμα φορητότητας

Γενικά

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί οικειοθελώς από τους χρήστες της ιστοσελίδας prettystyle.gr, χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγονται στην prettystyle.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών και πελατών (μέτρηση επισκεψιμότητας, στατιστικά αγορών, μέτρηση ενδιαφέροντος των χρηστών και πελατών για προϊόντα, διευκόλυνση συναλλαγών).

Διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σε τρίτους

Η εταιρεία δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δε μεταβιβάζει με οποιοδήποτε τρόπο και για οποιαδήποτε αιτία προς οποιοδήποτε τρίτο προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες χρηστών/επισκεπτών της ιστοσελίδας prettystyle.gr.

Ωστόσο, μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα, που εσείς μας έχετε δώσει με την ρητή συγκατάθεση σας, με τις παρακάτω κατηγορίες συνεργαζόμενων με την εταιρία επιχειρήσεων, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία:

            α) Εταιρείες που συμβάλλουν στην ορθή και ομαλή λειτουργία του e-shop μας και για την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας σας, όπως εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων και ψηφιακών εφαρμογών, καθώς και εταιρείες ταχυμεταφορών (courier services).

            β)Εταιρείες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών διαφημιστικού και προωθητικού χαρακτήρα.

Συγκέντρωση πληροφοριών

Η ιστοσελίδα prettystyle.gr σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους και χωρίς να χρειάζεται να δίνουν προσωπικά δεδομένα εκτός και αν το επιθυμούν οι ίδιοι. Ζητείται από τους επισκέπτες του ιστοτόπου, να παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στην περίπτωση που θέλουν να εγγραφούν ως μέλη στην ιστοσελίδα, να εγγραφούν στο newsletter (ενημερωτικό δελτίο) και ή να στείλουν email μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Χρήση των πληροφοριών

Η ιστοσελίδα prettystyle.gr συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: 1) Στοιχεία που ο χρήστης δίνει κατά την εγγραφή του ως μέλος, 2) Στοιχεία που ο χρήστης δίνει κατά την εγγραφή του στο newsletter (ενημερωτικό δελτίο), 3) Στοιχεία που ο χρήστης δίνει όταν χρησιμοποιεί τη φόρμα επικοινωνίας, 4) Κατά την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής νέου μέλους στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός, ο νομός, η ηλεκτρονική διεύθυνση, το τηλέφωνο. Το prettystyle.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που δίνετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας στο ενημερωτικό δελτίο και τη χρήση της φόρμας επικοινωνίας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το αίτημα σας, για την ορθή και έγκαιρη αποστολή της παραγγελίας σας, για νέα προϊόντα που προσφέρονται από την εταιρεία, για ειδικές προσφορές, για την πρόληψη και εντοπισμό αξιόποινων ενεργειών είτε εναντίον σας είτε εναντίον της επιχείρησης μας. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από την εταιρεία στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Προωθητικά/ διαφημιστικά μηνύματα

Με την προϋπόθεση ότι έχουμε λάβει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση σας, δικαιούμαστε να σας αποστέλλουμε, σε τακτικά διαστήματα, μηνύματα προωθητικού/ διαφημιστικού περιεχομένου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), με σκοπό να ενημερώνεστε για τα νέα της επιχείρησης μας και για να σας βοηθήσουμε να ‘εξερευνήσετε’ τις νέες μας συλλογές.

Πώς να σταματήσετε να λαμβάνετε προωθητικά/ διαφημιστικά μηνύματα από το prettystyle.gr :

Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε προωθητικά/ διαφημιστικά μηνύματα ανά πάσα στιγμή, α) είτε κλικάροντας το σύνδεσμο ‘unsubscribe’ ο οποίος θα βρίσκεται σε κάθε email που θα λαμβάνετε από την επιχείρηση μας, είτε β) επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected] δηλώνοντας ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα.

Η επιχείρηση μας μόλις λάβει το αίτημα σας, με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους, θα το επεξεργαστεί και θα σταματήσετε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ηλεκτρονική αλληλογραφία (email).

Αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων

Η επιχείρηση μας δηλώνει ρητά ότι διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα που οι πελάτες/ χρήστες της έχουν γνωστοποιήσει και μόνον αυτά για όσο χρονικό διάστημα οι τελευταίοι διατηρούν ενεργό το λογαριασμό τους ή για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Στο μέτρο που κριθεί ευλόγως απαραίτητο, σε συμμόρφωση της επιχείρησης μας στις υποχρεώσεις και απαιτήσεις που απορρέουν από το νόμο, είτε για την επίλυση διαφορών, είτε για την πρόληψη και τον εντοπισμό αξιόποινων ενεργειών, η επιχείρηση μας δικαιούται να διατηρήσει αποθηκευμένα τα προσωπικά σας δεδομένα, ακόμα και αν έχετε απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή δεν είναι πλέον αναγκαίο να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Πρόσβαση στις πληροφορίες

Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους της εταιρείας. Η εταιρεία απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας, να παρέχουν στους χρήστες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση η εταιρεία δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς τη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί νομικά. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι δύναται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση, και η απόκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online, χωρίς την εκ μέρους σας συναίνεση.

Τα δικαιώματα σας

Έχετε μια σειρά δικαιωμάτων επί των προσωπικών σας δεδομένων/ στοιχείων, που έχετε γνωστοποιήσει στην επιχείρηση μας. Αναλυτικά:

Το δικαίωμα να ενημερώνεστε για τον τρόπο συλλογής, επεξεργασίας, διατήρησης και αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων από την επιχείρηση μας (δείτε παραπάνω!)

Το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στα προσωπικά δεδομένα, στοιχεία και πληροφορίες που εσείς οι ίδιοι έχετε γνωστοποιήσει στην επιχείρηση μας

Το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε- σε περίπτωση που δεν είναι ακριβή- τα δεδομένα που η επιχείρηση μας διατηρεί για το άτομο σας και το δικαίωμα να τροποποιήσετε (μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού/ προφίλ) κάθε στοιχείο που αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα

Το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που η επιχείρηση διατηρεί για το άτομο σας. Στην περίπτωση αυτή, η επιχείρηση υποχρεούται να διαγράψει τα δεδομένα σας, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, εάν ισχύει ένας από τους κάτωθι αποκλειστικά αναφερόμενους λόγους:

            Α) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν από την επιχείρηση μας ή υποβλήθηκαν κατ’ άλλο τρόπο σε επεξεργασία,

            Β) ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας για τη συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων από την επιχείρηση μας και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία,

            Γ) αντιτίθεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία,

            Δ) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία παράνομα,

            Ε) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα πρέπει να διαγραφούν, ώστε να τηρηθεί νομική υποχρέωση βάσει του ενωσιακού δικαίου στο οποίο υπόκειται η επιχείρηση μας,

            Στ) τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα έχουν συλλεγεί σε σχέση με την προσφορά υπηρεσιών της κοινωνίας των πληροφοριών απευθείας σε παιδί, όπως ειδικότερα αναφέρονται στο αρ. 8 παρ. 1 του ΓΚΠΔ

Το δικαίωμα να σταματήσετε να λαμβάνετε προωθητικά/ διαφημιστικά μηνύματα από την επιχείρηση μας μέσω του συνδέσμου ‘unsubscribe’, ο οποίος υπάρχει σε κάθε σχετικό email που λαμβάνετε από εμάς

Το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχετε παράσχει στην επιχείρηση μας, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο καθώς και το δικαίωμα να διαβιβάζετε τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας (δικαίωμα στη φορητότητα).

Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται χωρίς κόστος για εσάς, είτε μέσω ηλεκτρονικής επιστολής στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected], είτε με την αποστολή έγγραφης επιστολής στην επιχείρηση Accessories που εδρεύει στην Καρδίτσα., στην οδό Ι. Γακιόπουλου (πρώην Αζά). αρ. 7., ΤΚ 43100, Ελλάδα, εκτός εάν επαναλαμβάνονται συχνά και λόγου όγκου έχουν για εμάς διοικητικό κόστος, ή είναι προδήλως αβάσιμα, οπότε θα επιβαρυνθείτε με τα ανάλογα κόστη.

Εφόσον ασκήσετε οποιαδήποτε από τα ως άνω αναφερόμενα δικαιώματά σας, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από τη λήψη του σχετικού αιτήματός σας. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε άμεσα είτε για την ικανοποίησή του, είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και εφόσον πριν προσεγγίσετε την Αρχή Προστασίας Δεδομένων, επιχειρήσετε να επικοινωνήσετε με την επιχείρησή μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας- με σκοπό να διαχειριστούμε τους προβληματισμούς σας, μπορείτε να προσφύγετε, εφόσον επιθυμείτε, και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, ΤΚ 11523, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30210 6475600

Fax: +30210 6475628

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

Cookies

Το prettystyle.gr χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως η prettystyle.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα, να συλλέγονται επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.prettystyle.gr Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγράφετε τα cookies σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών του φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε.

(Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες Cookies, καθεμιά από τις οποίες επιτελεί και διαφορετική λειτουργία. Αν το site χρησιμοποιεί περισσότερες κατηγορίες cookies καλό είναι να αναφερθούν αφού πρώτα έρθεις σε συνεννόηση και με κάποιον ειδικό της Πληροφορικής, γιατί το ζήτημα είναι κυρίως τεχνικό.Μπορείς να δεις και σε άλλα site πως τα περιγράφουν.)

Τροποποίηση και διαγραφή πληροφοριών

Το prettystyle.gr επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομίσει στην εταιρεία. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, η πληροφορία θα διαγραφεί από τα αρχεία του άμεσα. Για την προστασία και την ασφάλεια του χρήστη η prettystyle.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με η prettystyle.gr μέσω της ιστοσελίδας www.prettystyle.gr, ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του prettystyle.gr. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Ασφάλεια

Το prettystyle.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας. Το prettystyle.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες για την προφύλαξη των προσωπικών δεδομένων που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα ή παρέχουν τηλεφωνικά. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια, κακή χρήση ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας στην prettystyle.gr είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιείται τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν απόσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Οι φυλλομετρητές (browsers) Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για τη σύνδεση στην ιστοσελίδα του prettystyle.gr

Ιστοσελίδες τρίτων

Η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για την ιστοσελίδα prettystyle.gr και δεν καλύπτει τους συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες και, συνεπώς, τις πληροφορίες που συλλέγουν τα μέρη που κατέχουν και ελέγχουν τις εν λόγω ιστοσελίδες, ή τη χρήση των cookies τους.

Ανανεώσεις και αλλαγές

Το prettystyle.gr ενημερώνεται και επεκτείνεται συνεχώς τόσο λειτουργικά όσο και σε ότι αφορά προϊόντα και υπηρεσίες με συνέπεια να ανανεώνει και την παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη σελίδα αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να τροποποιείται ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Αποδοχή όρων

Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα prettystyle.gr αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους χρήσης[email protected]